26 de octubre de 2014

Xerrada de la Volta a Catalunya durant l'entrega de Premis de la FEEC....


Ahir a la tarda a Tarragona es va celebrar l'entrega de premis de la FEEC als campions de la modalitat d'ultradistància... i en el què un servidor va estar present gràcies a la invitació del company i amic Arturo Neriz del Club Trail Tarraco.

No cal dir, que va ser un plaer immens poder compartir amb tota aquella gent les vivències i peripècies passades durant la Volta a Catalunya que vaig realitzar el passat mes de juny! 

La veritat que se'n va fer difícil mantenir la tranquilitat i serenor que sovint tinc, i més veient els crak's que hi havia a la Sala!!!

Al principi hem preguntava que "collons" estic fent aquí,  i més quant molts dels assistents a l'acte hem donaven 1000 en tot... hem deia a mí mateix, que els hi explico jo a ells, quant hauria de ser al revés!!! Us podeu imaginar com es podia sentir un corredor popular, estan al costat de crak's....Però com bé dic moltes vegades, s'ha de ser positiu, fort i mirar endavant, la sensació de llibertat i explicar tot el que havia passat durant la Volta, va fer que poc a poc estigués més tranquil i expliqués el com, i perquè ho vaig fer!

De vegades, ens mirem en un mirall i volem ser el Kilian, el Tòfol, etc... o altres personatges en els que tenim absoluta admiració, però després aterrem i de cop sortim del món imaginari, i diem que guaiii podem compartir i disfrutar d'aquest món, amb la família, amics, companys, equip....i no cal que ens emmirallem amb els altres, som el som i fem el volem, és per aquest motiu que disfrutem d'aquest món!

De l'acte d'ahir podem treure algunes conclusions, i totes elles molt positives, si treballes, et sacrifiques i ets constant al final pots aconseguir el que et proposis... Això mateix, li comentava a l'Arturo, el treball que estan duent a terme des del Trail Tarraco és impressionant, cada dia son més i millors... Gaudeixen dels dies d'entrenament i això se'ls veu en la forma de ser, qui pogués compartir aquests moments... són gent treballadora, i després de la seva feina a gaudir amb un grup el que més estimem, el Córrer!!!

Ahir els premiats van ser tots, uns per fer-ho bé durant l'any a diferents racons de Catalunya i altres per donar suport aquests, no hem d'oblidar mai a la gent que ens acompanya, són ells qui es mereixen aquest reconeixement, familia, amics i companys que a través de les xarxes socials, watssap.... són ells que et posen en un podium, i no hem d'oblidar que això és un hobby, i no tots vivim d'això!!!

El meu reconeixement per aquestes persones, ja m'agradaria fer com fan molts, agraïr als seus col·laboradors o empreses, jo no tinc aquesta sort, i per això que hem fa més il·lusió fer-ho extensiu a tots vosaltres...

Vaig tenir la gran sort que hem toqués una visita per fer-me una exploració Biomecànica....uffff, hauria d'estar molt content, però hem sembla que serà tot el contrari, ja què quant comencin a mirar-me com si fos un cotxe....que els filtres estan bruts, que s'ha de canviar això, allò...ja m'enteneu!!!

Per acabar m'agradaria donar les gràcies a l'Arturo Neriz per la seva disposició en tot moment, el treball que ha fet i constància el dia a dia, als companys de la FEEC per poder explicar el que un corredor popular sent quant aconsegueix un repte com aquest, gràcies als companys i amics per les seves mostres de suport, als companys de la VandeKames, en especial, el Conrad per assistir a l'acte, a tot l'equip del Centre Excursionista Serres del Mestral i com no, als principals, la Mar i el Joel que el dia a dia m'aguanten i hem deixen disfrutar de les muntanyes i el seu entorn!!!Salut i kames!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario