14 de diciembre de 2015

Marxa dels Roures....Diada espectacular amb un premi molt especial "El pernil"...

Crònica Marxa dels Roures
Un altre cap de setmana de luxe...i aquest cop amb un premi molt especial "el Pernil"!!!
Després d'una temporada tan dura i amb moltes curses d'Ultres, vaig animar - m'he a participar a la II Edició de la Marxa dels Roures...una prova que l'any vinent formarà part del nou circuit se muntanya del Camp de Tarragona.
La veritat que la cursa al meu gust un pèl ràpida, poc recorregut tècnic i massa pista, però ben senyalitzada, bons avituallaments i amb vistes força atractives!
L'organització del C.E. Alliberadrenalina molt bona, una bossa del corredor bona i que dir dels voluntaris, molt atents i sempre donant un cop de mà...un 10!
Gran festa a Montblanc, amb un ambient increïble ...amb molts coneguts, companys i amics a la sortida de la cursa!
No hi ha res com poder gaudir d'una cursa on coneguis a tanta gent...i si al final, enlloc de competir guanyes un pernil, millor que millor!!!
La cursa com ja va sent habitual va començar a 100 km/hora...començant a pujar les primeres rampes ja vaig començar ha agafar pas d'Ultra, sense donar-m'he compte arribant 2n a les Masies Catalanes...a 2 minuts del primer!
En aquell punt hem trobo amb el mestre Jordi Pàmies Carrión i el compi Mikel, me diuen, vas molt bé i tens molt aprop al primer...ondia, pues a per ell!!! Però de cop i volta, me diu Pàmies, escolta que hi ha el pernil...epppp, PERNIL, auuuu, agafo i me'l poso com si fos una motxilla i cap amunt...únic que passava una cosa, que l'havia de carregar 18 km fins arribar a meta, vaja una penitència...al no poder agar - lo bé i abans de fer - me mal a l'espatlla, el mestre Pàmies, me va fer un invent de Mcgiver i llavors a continuar!!!!
La veritat que va ser una penitencia com si hagués portat una creu a les espatlles, el pernil pesava un ronyó i mig, 8 kg...de mal agafar, però que collons, fins al final amb ell!!!
Ara sé el que se sent quant diuen: "carrega com els rucs..."
Finalment, satisfacció i alegria, repte aconseguit i una experiència més que explicar...de ben segur que amb totes les aventures que he passat podria redactar algun llibre, perquè deu ni dor...en aquest mundillo si una cosa té, és què cada cursa és un món!!!
Felicitar a la gran Elena Calvillo Arteaga, guanyant una altra prova i ja van unes quantes, i això que es troba de pretemporada...quina crak!!!
Tbé al meu germanet, que després d'unes vacances obligades per una lesió ha tornat a competir al 100% i acabant amb molt bones sensacions..Sergi Fernandez el 4x4 de Lleida!!!
Al gran Jaume Alcarraz, company de club ...gran diesel de marxes llargues, les acaba totes!!!
El Galgo que ja torna a donar guerra, ahir guanyant la cursa curta....machine!!! Donar les gràcies al mestre Pàmies...sense ell el pernil no hagués arribat a meta!!!
A la família que sempre es troba recolzant i donant el suport en aquestes fites...la Mar Salvado i el Joel...i el Mikel que sempre està assessorant a la seva dona, l'Elena!!
Ara tastarem el pernil amb un bon vi, els Guiamets...Celler la Placeta !!!
Fins la següent aventura...Karpe diem
Salut i kames


No hay comentarios:

Publicar un comentario