25 de mayo de 2014

1er DIA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS AL TECNOPARC DE REUS


PRIMER DIA DE RECOLLIDA AL TECNOPARC DE REUS


El dissabte dia 24 de maig, vam estar al Recinte Firal (TECNOPARC), jo i els que de veritat es mereixen tots els meus elogis, gent que tot i no anar bé, sempre tenen una bona cara per ensenyar!

La veritat que no va funcionar massa bé, potser perquè el dia estava força atapait d'esdeveniments i actes, cosa que no invitaven massa a l'optimisme, tot i això, crec que va ser força profitós i encara que no es recollís massa aliments, vaig estar molt content de conèixer aquesta gent que tot i no anar com haguessim volgut, no perdeien l'ànim de continuar endavant...digne de lloar per part seva!

Els vaig dir, que allò sol feia que començar i que el proper dia 15 de juny segur que anirà força millor i que tots gaudirem del dia i segur que d'una bona recollida d'Aliments..., i no dubteu que ho necessiten, com bé diem en l'argot runnero, van amb els dipòsits buits!!!







També donar les gràcies a dos companys que formen part de l'organització de la Marató del Priorat, la veritat que el Xavi i l'Albert, són dos persones esplèndides i agraïr el gest que van tenir, venir al Recinte Firal va ser una sorpresa, i alhora agraïr tot el que han fet, la veritat que des d'aquí vull animar-vos a que participeu ha aquesta cursa que segur que obtindrà el seu premi, s'ho han currat moltíssim per aconseguir que sigui una cursa entre les més importants de la província, i segur que així serà!!! Gràcies companys Tralarí Tralara...


No hay comentarios:

Publicar un comentario