29 de junio de 2014

ELS SOMNIS IMPOSSIBLES DE VEGADES ES FAN POSSIBLES!!!!

Després de dues setmanetes, hi aquesta última entrenant molt suau, ara toca posar-se el mono de treball i començar de nou amb els entrenaments, sí sí, heu escoltat bé, entrenar de nou, i el motiu no és un altre que esta a punt per l'Ultra que es fa a Beasaín, Ehunmillak, proba duríssima de 170 km i un desnivell positiu de 11000 mts!!!

I la veritat que li tinc moltes ganes, és una proba que se m'ha ressistit i no per això eh de renunciar ha aconseguir acabar-la, i tot, sabent que no estaré al 100%!!
De vegades quant menys t'ho esperes les coses surten bé, i aquesta vegada espero i desitjo que així sigui, i no per mí, sinó per la gent que acompanyaré, el Mikel i l'Elena, juntament amb el Koldo, hem fet equip, bé m'han posat a l'equip, cosa que encara hem posa una mica més de pressió al tema i d'alguna manera m'obligarà a fer-ho bé... més del que en un principi haguès volgut fer...!

Aquest cop serà diferent, potser perquè després d'haver aconseguit el repte d'enguany, estic molt més tranquil, encara que un servidor és pél tossut i no crec que dubti en fer un bon paper a Ehunmillak... És un viatge que començaré el dia 10 juliol i que el faré juntament amb la Mar i el Joel, aquest cop tindré la família a la vora, això hem farà ser més positiu i anar molt millor, serà una energia extra!

No voldria despedir-m'he sense abans dir gràcies per les mostres de suport que eh rebut un cop eh tornat de fer la Volta a Catalunya.... espectacular, moltes gràcies a tots/es!!!

I per cert, finalment vam aconseguir superar la franja dels 1200 kg d'aliments.

Des de Girona es van recollir més de 500 kg's: Begur, Roses, la Jonquera, Puigcerdà i Setcases van reunir més d'aquests 500 kg, agraïr a tothom el seu suport i sobretot a les institucions públiques que sense elles això no haguès estat possible.

A Barcelona, al Baixador de Vallvidrera, és van aconseguir recollir més de 100 kg, important la feina realitzada per la Fundació del Banc dels Aliments, ja que gràcies a la difusió feta a través dels mitjans de comunicació i de la Xarxa es va poder reunir més de 100 kg.

Hi ha Tarragona, espectacular a Roquetes, on es van recollir més de 700 kg, impressionant!!!! Gràcies al Trail Roquetes i institucions públiques que gràcies a tots ells va haver una bona difusió perquè poguessim sumar tot aquest grapat de kg's!!!

I Vandellòs i Hospitalet de l'Infant es van aconseguir reunir més de 300 kg....uffff, quant veus la implicació de tots aquells/es que s'han volcat perquè es poguessin sumar tots aquests kg, et posa la pell de gallina i deixa de costat el repte personal, ja que valores molt més tots els aliments aconseguits!

De nou, agraïr la implicació dels Ajuntaments dels llocs per on he passat, gràcies a ells, un servidor i el meu acompanyant vam poder disposar d'una bona dutxa i un bon servei...apart del tracte rebut i de l'acompanyament que un servidor tenia quant arrivaba a un lloc, sense paraules!

Gràcies a tots aquells voluntaris del Banc dels Aliments de les 4 províncies, que sense ells això no seria possible!!!

I sobretot, a totes les persones que m'han ajudat per fer possible aquest somni, que ha estat el finalitzar la Volta a Catalunya a peu!!!

Gràcies a l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet, a l'equip Centre Excursionista Serres del Mestral, Evasión Running de Reus, Marató del Priorat, Nutrisport, la Nostra Taverna de Salou, Cafeteria Dolç i Salat de Reus, Vanessa López, Supermercat Esclat i Bon Preu, PG solucions esportives i a tots aquells voluntaris que treballen al Banc dels Aliments!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario