11 de agosto de 2016

Vandekames 2016!!!

Una nova cita: Vandekames 2016!!!

Crònica de la cursa Vandekames:
Que dir d'una cursa que la portes al cor des de fa molts anys...pues això és el que us puc dir!
Per fi, Vandekames Dos Mil Setze ha finalitzat! Avui hem acabat de treure les cintes...I ara sí, que podem concloure l'edició 2016!
Hores i hores en que gent ha dedicat temps del seu descans intentant que Vandekames 2016 fos un èxit...Ara serà moments de reflexió i de fer una valoració global de tot el que ha passat durant aquest cap de setmana...s'ha de millorar de cara a l'any vinent i això intentarem!
En primer lloc, agraïr a l'organitzador de l'esdeveniment, Centre Cultural i Recreatiu, esportiu de Vandellòs, que conjuntament amb el Cexcursionista Serres del Mestral , Ajuntament de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant i altres entitats privades com públiques fan possible que any rere any Vandekames sigui un referent per les nostres contrades!!
En Segon lloc, i no menys important, els voluntaris, uffff, que dir d'unes persones que dies enrere es passen treballant i ajudant sense importar-li les hores de descans, i sense demanar res a canvi...Això és gràcies a l'implicació de tot un poble, Vandellòs, que es bolca perquè tot funcioni i que no falti de res a ningú!
I com no, la nostra Associació de la Masia de Castelló, increïbles, sempre al peu del canó i donant el 100% perquè tothom qui passi pel poble de Castelló no li falti de res...
Els voluntaris no me cansaré de dir que són els autèntics heroïs de tota cursa, sense ells això no podria fer-se...Aquest cop més de 200...espectacular!!!
En tercer lloc, als companys, amics i família que un cop més s'han sacrificat ajudant i col•laborant per donar un cop de mà on fes falta, fent d'escombra, posant-se en controls i vigilar els punts més crítics de la cursa...mil Gràcies!
I com no, donar les gràcies al nostre capità, el Conrad Solé Altès sempre a l'ombra, però anant d'un lloc a l'altre, de vegades semblava "nostre Senyor"...mil Gràcies Conrad per conduir aquest vaixell...Sense tu això no seria possible, i ho saps!!
I tots els companys de l'organització, Xavi Espelta Barceló, Eduard Moix Martínez, Kiko, Joan Berenguer, Josep Gavira Galban , Josep Molina, Juan J Ignacio Celoné , Jaume Sabaté, Subirats, Pablo Ballester, Alex Sancho, etc...Tots ells són els valuarts d'aquest esdeveniment!!!
Son molts mesos treballant perquè tothom pugui gaudir d'una gran festa...Ja sabem que hi han errors i us prometo que es corregiran.
De vegades és complicat fer-ho bé i som els primers interessats en què tot surti bé, és per això, que l'edició 2017 s'intentarà millorar en alguns aspectes que aquest any no han estat a l'alçada!
Vandekames 2016...Ha finalitzat amb record de participació i això fa que ens faci posar les piles...Tot i fer molta calor, heu gaudit de la cursa, això és el més important i és el que més ens interessa, que pogueu gaudir d'un esdeveniment per tota la família, no oblideu que no únicament ho passa bé la gent gran, sinó que aquest any hem tingut a més de 80 nens, un altre èxit i cosa que ens omple d'emoció...
Per finalitzar, agrair a tots els clubs que han vingut des de fora les nostres contrades, Lleida, Barcelona, Girona i com no, els Bascos, cada cop més i millors, eskerrik asko !!!
I també, als clubs representatius al Circuit del Camp de Tarragona...Tot un èxit de participació, moltes gràcies amics, companys!!!
Karpe diem....gaudiu de les muntanyes i del seu entorn!
Salut i Vandekames

No hay comentarios:

Publicar un comentario