9 de octubre de 2014

VandeKames....es solidaritza amb el Banc dels Aliments!

Des de que vaig fer la Volta de Catalunya a Peu fins a dia d'avui eh descobert lo fantàstic que pot ser compartir aficions o esdeveniments amb gent com els companys que organitzen la VandeKames. 

El motiu és simple, quant vaig començar la Volta ara farà cosa de 5 mesos, van decidir que una de les iniciatives per ajudar-me a recaptar aliments seria proposar a la gent que s'incrigués a la Cursa VandeKames durant el període del 1 al 15 de juny, mentre jo estava fent l'aventura, ja que d'aquesta manera, de cada inscripció feta un euro aniria directament al Banc dels Aliments!!!

La veritat que la iniciativa no va anar gaire bé, potser perquè tothom esperava inscriure's a última hora com sol passar o per motius de poca difusió... qui sap, però lo cert és què tot i això, ells han decidit de tirar endavant i finalment, fer-me entrega d'una quantitat superior a la incial. 

De vegades no sabem fins on pot arribar la col·laboració o l'ajuda de la gent, però a mi, els membres que formen part de la VandeKames m'han demostrat una vegada més que son uns grans amics, gràcies a ells es va recaptar més de 450 €, cosa que de ben segur al Banc dels Aliments de la província de Tarragona els hi anirà força bé!!!

Tots tornarem a gaudir d'un any fantàstic, de nous reptes, però serà difícil recordar un any tan bo com aquest... molts hem deien com hem trobava després d'una gesta com aquesta, la veritat de vegades no se pas que contestar, perquè crec que s'ha de viure i estar fent-ho per saber el que és i el que significa acabar!!!

Poc a poc eh tornat a la realitat i et vas donant compte del que ha suposat aquest repte, alguns hem deien i ara què???? la veritat que s'ha de descansar el coco, les Kames i estar amb la família, perquè en definitiva son ells que ho pateixen més.

Per fer hi ha moltes coses, això sí, tant heavysssss fent tants km's al dia i descansant tan poc.... és difícil saber-ho! Parlant-ho amb alguns de vosaltres, m'agradaria que la próxima aventura fos diferent, i és per això que vaig pensar en fer tot el Nord, sí des de el Cap de Creus fins a Finisterre (Galícia)....que us sembla!!! Pot ser molt bonic, i alhora extremadament dur, però si no s'intenta no es pot saber si es pot dur a terme... la veritat que ja porto uns dies preparant-ho, i vull que sigui especial!!!

Vaig pensar en l'any 2016....ja que com tot, es necessita preparació i dedicació per estar a punt, durant el mes de juny, i encara per acabar de lligar coses i qui sap, si tindré algun company que desitgi fer aquesta aventura amb mí.

Cal dir, que és el mateix any que faran la primera edició de la TRANSPYRENEA, una Ultra que organitza un company mallorquí afincat a França, en Cyril, i és per això que potser aprofito l'avinantesa de la prova per fer la TRANSPYRENEA i continuar fins a Finisterre, i com us dic, encara a falta de concretar com ho faig i com ho faria!!!

Ja us aniré explicant... Karpe diem!!!



Salut i Kames


No hay comentarios:

Publicar un comentario