30 de noviembre de 2014

Col·laboració Vandekames i Banc dels Aliments

El dia 26 de novembre de 2014 es va fer efectiva per part de l'organització de Vandekames, l'entrega dels diners recollits durant el temps en què un servidor estava fent la Volta a Catalunya a peu durant el passat mes de Juny.  Des de l'organització de Vandekames es va aconseguir reunir un total de 444 € els quals es va entregar íntegrament al Banc dels Aliments de Tarragona i així poder ser partícep del Gran Recapte que es va dur a terme durant els dies 28 i 29 de novembre!!!!

Gràcies a la col·laboració de tots els integrants del Centre Cultrural, Recreatiu i Esportiu de Vandellòs i sobretot, del meu apreciat Josep Gavira, president del Centre Excursionista Serres del Mestal.



Així d'aquesta manera tanquem el cercle i d'aquesta manera posem fi ha aquest any, agraint la col•laboració de totes les empreses públiques com privades per què s'aconseguis aquest objectiu!!!
A tots els centres dels Bancs d'aliments de les 4 provincies, Lleida, Tarragona, Barcelona i menció especial a la de Girona... També a tots aquells que van acompanyar-me durant algun trajecte del recorregut, de la Nostra Taverna de Salou, Cafeteria Dolç i Salat de Reus, d'Evasión de Reus per les bambes  k van ajudar-me a córrer més, de la Fisio Vanessa López i Tais per cuidar-me les meves cames, de PG solucions Esportives pel material aportat, Nutrisport pel servei atorgat, Bon Preu i Esclat Miami Platja pels aliments distribuits... La Marató del Priorat, Xavi i Albert per tot allò k heu fet x mi, Centre Cultural, Recreatiu, Esportiu de Vandellòs, mil gràcies.... I Ajuntament i Llastres pel servei i ajud k ens heu fet arribar!!!!

Mil gràcies a tots!!!

Salut i Kames

No hay comentarios:

Publicar un comentario