14 de junio de 2016

la 5ena prova del Circuit Curses de Muntanya Camp de Tarragona: "Patxanguerus en estat pur, terra de bons costums"

Crònica




Avui els mestraleros viatjàvem cap a terres patxangueres...El municipi d'Alforja acollia la 5 prova del circuit del Camp de Tarragona...i aquesta vegada anàvem amb ganes de guerra i gaudir al màxim de la festa que ens tenien preparada els amics Patxanguerus!
Un cop més els amics Patxanguerus ens han demostrat que són uns autèntics craks en organitzar aquests tipus d'esdeveniments!!!
Avituallaments, circuit, marcatge, premis i un ambient de "12"...espectacular recorregut, encara que al meu gust una mica de pista, ja sap l'alcalde que sóc de senderons i pedres...crestes i parts tècnique. ...Però avui això quedava en un 2 terme, es tractava de passar-ho bé i còrrer amb els companys !
Doncs, aqui comença l'història....Pel que fa a la cursa, avui feia la primera cursa del circuit, si si, la primera que podia còrrer, i m'ho he agafat de forma especial, la veritat que tenia ganes de fer una bona cursa i d'ajudar als companys de club amb el què pogués...i així, ha estat, des del primer moment, me col•locat en un grup d'unes 7 persones, entre ells els companys, Álvaro Jumilla i David O'Callaghan Ferrer ...i això, que com va sent habitual la cursa ha sortit a 100 p/h!!!
Mantenint un ritme constant, anava reservant forces per les pujades, veia que alguns companys quant arribàvem a les zones de pista i baixades m'avançàven tots, i quant començava a mirar cap amunt, era jo el que remontava posicions...Són coses que vas aprenent al llarg dels anys, no et posis nerviós i tranquil, que si estàs bé ja t'arribarà l'hora, encara que si els dies abans has anat a correr, i no arribes amb forces no podràs ni dir ni muuuu!!!
Així he passat els primers km's...pensant i recordant el que havia fet abans, durant i el què quedava per acabar...Al seu pas per l'ermita de Puigcerver, continuava amb un grup de 5 persones, els quals ens hem anat passant i passant, fins arribar al bucle de l'ermita i després de fer una llarga pujada de 3 km que han posat a tothom al seu lloc...És aquí quant quedava el més interessant, la pujada a la temuda tàrtera....Al final, no ha estat per tan ja que l'hem fet a bon ritme i arribant al cim amb els companys de club Álvaro i David!!!
Quedaven 4 km...I és aquí, quant els 3 hem tirat com si fóssim un equip, després d'una baixada molt tècnica enfilàvem una última baixa sinuosa que ens duia cap Alforja...Al final, tot perfecte, el més important, que ningú dels mestraleros ha pres mal...únicament, el nostre crak, Javier Heras Hernández , que quant feia l'última baixada s'ha fotut una ostia....uffff, sort que es de bona pasta, i tot i això, ha aconseguit una increïble 3a posició!!!
Nosaltres, Alvaro Jumilla Gonzalez, David O'callaghan i un servidor, hem arribat dins el top 20...bones posicions i més quant veus tan nivell i tanta pota negra en una cursa!!!
Poc després, tocava participar als petits de casa, i aqui disposat a donar-ho tot, el salvatge de casa....El Joel, que segur que serà millor que el pare!!! El futur esta assegurat!!!



 
Per acabar, m'agradaria recordar que tot això, ambient, família i curses, és el mès important, compartir aquests 3 plaers és espectacular i sí al final acabes amb un dinar de germanor amb els Patxangueris, ni t'explico!!!!
Patxanguerus, mil gràcies a tots/es, sou la rehostia, i sobretot al seu director i alcalde que tan aprecio, Sergi Abril Lopez, gràcies per fer gran aquest circuit i de montar tota aquesta festassa..., i com no, també felicitar a tots els voluntaris, companys i amics que estaven al darrera ajudant, aconsellant, curant i fotografiant amb instantáneas aquests moments! !!
La veritat que dóna goig arribar a un lloc i poder petar la xerrada amb la gent d'aquest món...mestraleros, Trail Tarraco , alliberadrenalina, Filirun, Obrint traça, Dracs, Areny, Runningpeaceworld, Borges Trail, Vinyols, Athetic....entre altres, això és el que fan gran aquest esport, que sempre pots parlar amb la gent sense que ningú et miri pel logo, senyera o samarreta que portes!!!
Finalment, recordar-vos a tots/es, que la pròxima prova del circuit és la nostra, la Vandekames...intentarem estar a l'alçada, i que no us quedi cap dubte que ho Intentarem amb totes les ganes...karpe diem!!!
I ara què, preguntareu...pues a preparar l'aventura que de l'any, això sí, sense abans, acabar de preparar la propera cursa del circuit...Una cursa espectacular i amb uns circuits variats i sense pedres....jjjj!!!
No ara sense conya. ..No us la podeu perdeu, per molts motius, poble, ambient, recorreguts i com no, vosaltres, els corredors, que sou els principals protagonistes... La Vandekames Dos Mil Setze!!!
Vandekames és més que una cursa, per a un servidor és un sentiment i un orgull de treball i anys lluitant per a què aquesta cursa sigui un referent...I no us podeu imaginar, l'esforç, treball i mans que hi ha darrera, persones i més personés que faran que aquest any sigui especial...I això tot gràcies als més de 200 voluntaris!!!
Recordeu 5 i 6 agost serà la Cita. ...
www.vandekames. com










No hay comentarios:

Publicar un comentario