14 de julio de 2017

CIMS D'EN BARÓ - CASTELL D'ESCORNALBOU - MARÇ

Crònica: " Cims del Baró "

Per començar agraïr la dedicació, treball i ganes, que posen aquests joves i no tan joves, que organitzen aquesta cursa, Escornalbou, Argentera, Riudecanyes, Duesaigües...Felicitats de tot cor, segur que les coses es poden fer millor, però de mica en mica, anireu trobant el vostre lloc, continueu treballant, al final obtindreu els resultats desitjats!!

Per altra banda, felicitar als més de 120 corredors que s'han aplegat avui al Castell d'Escornalbou per còrrer tan la cursa Curta com la llarga...amics, companys, tots amb diferents objectius, però amb un objectiu, gaudir de l'entorn!

Moltes cares conegudes entre els presents, i com no, els mestraleros/es, alli on anem, ens deixem beure, i avui no ha estat menys... som poquets però quina crak's i quina classe que tenen tots/es, Jaume Alcarraz , David O'Callaghan Ferrer , Yolanda Torrebadella , Nuna Florence ...amics sou la Canya..!!!

També donar les gràcies a un gran esportista, Alfons Calderón, gran corredor i millor persona, m'ha fet patir el que no està escrit, mare meva... quin ritme, semblava que havíem perdut el tren o que ens seguia un exèrcit de canívals...anavèm a 200 p/h...m'ha fet treure la carbonilla que feia temps que no treia!!

Al final, un resultat inesperat, 2n general...jjjjj, fos, cansat, adolorit ...però gaudint com un nen, i com si es tractés d'un entrenament, xerrant...i saludant als companys que anaves trobant pel camí, això fa gran aquest esport.... i el més important, poder desconnectar...com ho trobava a faltar!!!

Agraïr com sempre a la família, la Mar Salvado i el Joel...gràcies per la vostra paciència...sou les meves kames!!!

I ara, tornem-hi...2a Cursa del Circuit, el 19 de març, la Cursa la Portella, ja queda poc...una gran cursa feta per gent senzilla i amb un sentiment per la muntanya que us faran gaudir de les muntanyes de les Terres De Mestral !!

No us la perdeu... www.cursalaportella.com

Karpe diem.. .salut i cims de Baró

No hay comentarios:

Publicar un comentario