7 de mayo de 2015

XERTA....ULTRA LES FONTS!

Avui tocava Xerta...el Trail de les Fonts....la veritat que fer un dia quant alguns companys fan els 3 dies et quedes amb unes ganes de continuar!!!
Però la veritat que aquest any no tocava, que ja tenim prou res coses per davant, i més quant l'any passa't ja vam saber el que suposava fer una Ultra en tres dies...Bestia!
Quant veia les màquines abans de donar - se a la sortida...he pensat que avui seria un dia fantàstic per disfrutar amb cía...i la veritat que tot ha començat a 1000 per hora....Ara les Ultres sembla que siguin curses de 21 km x muntanya! La gent en comparació a l'any passa't esta més forta i milloren tots, aquí no para ningú!!!!
Avui eh tingut la Cía de Israel Mercadé Oró i Albert Viñau....També va bé còrrer alguna Ultra amb companys ....no tot és competició!!! Però un altre cop els deixaré que passin ells al davant, perquè "collons" els hi fet de guia per tots els Ports!!
Finalment hem arribat tots tres junts en 11a posició...
Increible Israel Mercadé Oró ja que era la seva primera Ultra, s'ha sapigui dosificar i acabar molt bé, de l'Albert Viñau Muñoz no cal dir res, ja que es un animal...es menja els km's!!! Molta sort Albert i segur que acabaràs de p...m....!!! Fins la propera crak!
Menció especial a l'organització de UT FONTS...de 10 a tots els membres que fan possible aquesta cursa, és única..tenir que estar al 100% durant 3 dies i respondre a tots els possibles incidents...uns avituallaments 10, amb tot el que necessites per passar els km's millor, dutxes, fisio, crono esplèndid i amb referències per cada pas de control....únic però aquest any, per posar alguna cosa, poca senyalització a la part de dalt la muntanya...però pels qui ens coneixem aquests paratges crec que no es motiu per mencionar - ho! !!
Agraïment especial a Karim...Gran persona i espectacular organització la que porta al cap dels 3 dies, això fa que UT FONTS creixi any rera any....Felicitats a tots senyors i com no als voluntaris gráciles per existir i ajudar nos a seguir amb la vostra ajuda!!!
I també vull felicitar a dos compis de batalles com són Albert Gine....cada dia més fi i espero que algun dia podem fer algun rept junts!
Jordi Pàmies Carrión, Gaizka Estébanez, Tomàs Zapata, Claudio Zapater, Joan Saragossa, Ramon Prous, Adolf Aguiló, Enric Sabaté, Bernat.....entre altres!! Pels que c un tinguen demà molta sort i felicitar - vos per ja la gran força física i mental que tenen!!!
I com no als meus compis de Club Serres del Mestral, Oscar Griñó i Gregorio Barea....tots han acabat el Trail felicitar - los per part de tot el club!!!
I ara què. ...continuar disfrutan de les sortides amb els companys i agafar km's!!!!
Una forta abraçada al compi Isaac Riera Castro i que la vida continua i ben aviat estarà donant guerra!!!@
Salut i kames




No hay comentarios:

Publicar un comentario