17 de mayo de 2016

3a Prova del Circuit Camp de Tarragona: Tomb pel Montsant!!!!


3 prova del Circuit Camp de Tarragona:



"Tomb pel Montsant"...cursa, paratges, amics, dinar i gaudir amb família, en petites paraules espectacular dia per la Morera del Montsant!!!
És impressionant gaudir d'aquest esport rodejat de bona gent i encara que avui no participava és un goig veure a tantes cares conegudes en un mateix lloc!!!



En primer lloc, felicitar als llops, i en especial, a la Mari Carmen Mestre i Arturo Neriz Bellido per l'organització que han fet a la Morera d...el Montsant...un "10" , avituallaments, marcatge, serveis...I els pastissos que un cop més han estat a l'alçada...mmmm, i com no, ensenyar-nos aquests paratges impressionants que han anat gaudint al llarg del recorregut!!


Que dir d'un servidor, intentant ajudar i motivant a la gent quant passaven per l'avituallament on hem trobava, no podia ser més especial, a peus de l'escletxa i acompanyat de la família dels patxanguerus....quin far de riure. ..Això sí, de treballar poc!!! Jjjjjj


Dels companys del Club Cexcursionista Serres del Mestral , podria dir moltes coses i totes elles molt bones, però me quedo amb el grup...de 10 veure com han arribat un per un, amb la rialla d'orella a orella i gaudint del moment, això per a mi és més important que no pas els premis...grans un cop més tots i cadascun d'ells, sou collonuts!!!
I una dedicació molt especial per a dos amics dels club que han sigut pares, la Charo i el Javi... ja tenim una nova mestralera, Amaya...que segur que serà més ràpida que el pare...!!!!


Ara toca continuar gaudint i recordar tots aquests moments...la marxa continua i les Terres del Mestral continuaran donant guerra!!!





Karpe diem
Salut i Montsant

No hay comentarios:

Publicar un comentario