17 de mayo de 2016

4rt prova del Circuit Camp de Tarragona: Cornudella Voluntaris Bombers!!!

Crònica de la 4 prova del calendari del Circuit CMP de Tarragona: " Cursa Bombers Voluntaris 2016".






Avui tocava anar al municipi de Cornudella... un altre dia per gaudir amb família, companys i amics...els corredors arribàven amb moltes ganes de còrrer, déu ni dor, donar-se la sortida i adèu, com han sortit del corral...semblava que perdessin el tren!


Moltes cares conegudes, Trail Tarraco, Paxanguerus, alliberadrenalina Filirun, Taymori, Borges Trail, Obrint Traça...i entre... els quals, els companys del club, els mestraleros, que avui, tot i no estar tots, els que hi havia han vingut amb ganes...
I avui, les protagonistes són les nostres xiques, carai, és per elles aquesta dedicatòria...Gràcies Yolanda , Nuna Florenceg i la nostra Laeti Densol , que avui ha canviat la cursa curta per fer la cursa llarga..., impressionant!!!!


I com ja heu vist, la nostra mami mestralera quedant 8 de la general, 1a Categoria a la cursa dona de Reus...no tinc paraules, és la nostra mami, cuidant-nos, mimant i ensenyant, que els valors del treball, lluita, sacrifici i esforç donen la seva recompensa. ..Gràcies Assumpcio Castellvi . ...crak!!!
Els mestraleros/es són grans corredors però són millors companys ...i avui la Leti ha fet un esforç increïble per puntuar per equips...sense paraules, gràcies Leti!!!


Que dir de la cursa, pues avui eh gaudit com un nen fent d'escombra a la cursa llarga...moltes vegades costa assimilar que un cap de setmana estiguis lluitant amb els primers i la següent estiguis tancant la cursa, pués això és el que fa gran aquest esport i hobby..., xerrant amb la gent i mirant els paisatges i gaudir de l'entorn, no hi ha cosa millor!!!!


Apart avui ha estat especial, eh acompanyat a la nostra companya de club, la Leti, a cumplir el seu objectiu principal, acabar una prova superior a 15 km...per a mi, això és lo millor de tot, fer que els altres gaudeixin i puguin fer reals els seus somnis!!!
Finalment, hem acabat...patint fins l'últim km però arribant a meta...Gran Leti, i veient com les mestraleres estaven esperant-la a l'arribada, això no té paraules...així és fan grans els clubs, orgullós de ser mestraleros! !!
I no me vull oblidar d'un company i emblema dels mestraleros...el gran Javier Heras Hernández, tot i no poder acabar la cursa d'ahir, que sàpigui que per nosaltres sempre serà el nostre crak...i que de les decepcions s'aprèn a ser més fort!!!!


Gràcies Sergi Abril Lopez per portar el bon ambient, Arturo Neriz Bellido por estar al pie del cañon i als companys Bombers Voluntaris de Cornudella per fer una gran cursa....sobretot al Victor i el Poldu Ran Torr'es....
Karpe diem
Salut i germanor....
Ver más

No hay comentarios:

Publicar un comentario