17 de mayo de 2016

Xerta....Trail de les Fonts!!!

Crònica del Trail les Fonts de Xerta...un altre pas per caminar amb pas ferm cap a la TransPyrenea, i aquest cop amb el germanet de Lleida, Sergi Fernandez!!!



No és fàcil fer una cursa quant a un li fa mal els ronyons i més quant no estas al 100%, i més una Trail de 70 km com la de les Fonts, que t'exigeix estar molt bé fisícament...aquesta cursa té un encant especial, ja no per la zona, sinó per l'organització, de 10, els voluntaris i com no, el seu líder el Karim, una perso...na que treballa perquè l'UT les Fonts sigui coneguda arreu de l'estat Espanyol!!!
De la cursa poc a explicar, potser que no m'esperava estar tan fi, i més quant dos dies abans no sabia si podria fer-la, crec que potser el fet de no haver fet cap cursa en 4 mesos feia que fos un estímul i un descans que un servidor necessitava...i això, al final és el més important, descans i posar les coses al seu lloc!!!!



Si que és cert, que esta al darrera d'una prova et consumeix molt, en hores i també en treball, i així de vegades et passa factura, a mi m'està passant...però sempre penses que ho fas perquè t'agrada, i és una gran veritat, ningú ens obliga sinó tot el contrari, ens posem perquè ens motiva...és com la vida, millorar per ser millors!!!


També agraïr a un home que porta molts anys en aquest món, el Ramón Ferrer, eres un crak, gracias a tí este deporte es lo que es, i muchos empezamos a descubrir lo que era por tus crónicas i fotos a través de "corriendo por la Sierra"...este fin de semana todo y el frio que hacía en el monte, tu estabas allí, aguantando y pasando frio, esa es la esencia que muchos hemos encontrado en este deporte, y gracias a ella seguimos aquí!!!
I diumenge per acabar un cap de setamana espectacular, una calçotada de luxe amb bons amics...això és el més important, viure i gaudir dels moments que et dóna la vida!!!
I com no, també donar les gràcies un cop més, a la meva dona i el salvatge de casa, Mar Salvado i el Joel, que sense ells això no seria el mateix!!!


Gràcies als companys del Cexcursionista Serres del Mestral que cada cop me fan lluitar més i estar en més bona forma, els joves estan apretant, i això t'ajuda a millorar dia a dia!!!
karpe diem...
Salut i Fonts









No hay comentarios:

Publicar un comentario