17 de mayo de 2016

Neix un nou circuit...Circuit Camp de Tarragona!!! 1a prova: 4 Termes - Mont-roig del Camp

Mont-roig del Camp - 4Termes


Bueno aixó ja ha començat i no ha pogut fer-ho de la millor manera...la primera cursa del circuit Camp de Tarragona amb més de 600 persones corrent i passejant pels senddrs i corriols que envolten la terra vermella de Mont-roig del Camp!!!
Increïble ambient i enveja sana dels companys i amics que es van aplegar ahir a la Cursa 4 Termes...ahir no tocava còrrer i la veritat que ho vaig trobar a faltar...però m'ho vaig passar igual de bé veient als companys com ho feien!!!
1 pro...va i un encert començar amb la Cursa dels amics del Centre Excursionista l'Areny, gran tasca la seva, sempre amb una rialla a la cara i tot la gentada que hi havia va ser un èxit d'organització!!!!
Pel que fa als companys del centre, de 10....me quedaria curt destacant a uns i els altres no, és per això, que m'agradaria felicitar-los a tots...corredors i caminadors!
I ara què, pues a preparar la Cursa la Portella tenint molt present que hem d'intentar esta a l'alçada del circuit i què tots els que vingueu us pogueu emportar una bona experiència de les Serres del Mestral!!!



Karpe diem
Salut i Portella

No hay comentarios:

Publicar un comentario