14 de julio de 2017

CRESTES D'ALFORJA--JUNY- ESPECTACULAR

Crònica: "Crestes del Trail Alforja"
En primer lloc, menció especial a tots aquells guerrers que heu estat a la cursa d'Alforja...mare meva la que ens ha caigut, i no precisament d'aigua, sinó de calor...deien que faria calor, si es descuiden...de 30 a 35 graus en alguns punts de cursa, i això sumar l'humitat que feia...vaja, un dia de platja...jjjj😂😂
Després felicitar als companys i amics Patxanguerus...us heu currat una cursa de "10"...i donar la meva enhorabona al seu capità, l'alcalde Sergi Abril Lopez ....dropoooo!!!
5a prova del Circuit Camp de Tarragona, lloc l'infern d'Alforja, hora 8:30, recorregut clàssic, per endavant 27 km i 1700 +, i una calor intensa...!!!
Als mestraleros ens agrada la marxa, però tanta...som gent de costa, però el que ha passat avui no té nom...calor des de l'inici...i una cosa preocupant, que no ens deixaria en tota la cursa!
Avui era idoni per fer una bona cursa...o noooo😣😣😣😣...quin desastre!!! Pensava que m'hagués servit fer el reconeixement...però no ha estat així...me despistat 2 cops i auuuu, el resultat, 2 km més...i 100 + més...😂😂😂, quin desastre!!!
Inici a la cursa, i ja estàvem tots a 200 p/h...però a veure que esteu "locos"...que fa molta calor...perfavor..descans!!! Ni muuuu...jjjjj, un grup de grans corredors es posa a tirar, cares molt conegudes i amb un ritme molt alt...aqui o entrenés o ja saps, tirar enrera, agafar ritme suau i a la teva... crec que és el millor que he fet, sinó hagués estat pels 2 cops que me passat de frenada😣😣😣!!!
Calor extrema...la temperatura començava a pujar i nosaltres també....jjjj, km 7 i 400 positius, i encara no havia començat la festa...avituallment i primer contratemps, me perdut...no veig senyal i vec als de l'Express...uffff, ara si que puc dir "me perdut"...culpa meva, aixxxx, quina llàstima, anava bé, però miauuuu, canvi de xip...torno agafar el grup que portava al davant, i tornar a remar i avançar...
Tornem-hi que no ha estat res...noooo, un altre cop, seguint un company, tornem a perdre'ns...😂😂, quin desastre...però que passa avui...penso això és la calor...ens fa veure alucinacions!!!
Que hi farem...ara tocava la tartera....sorprenenment la pugem molt ràpid...bueno, ja m'enteneu...i després una baixada trepidant ....guapíssima!!! Seguim per una pista i després toca una altra pujada...en aquest punt trobem a gent de l'Express, saludant, xerrant i amunt...la calor asfixiant...però tots endavant...son tots uns campions!!!
Després baixada ràpida i tornem a pujar, i ara sí, el Coll del Mort....😂😂😂, quina calor... en aquest punt estava pensant en la cervesa que me fotria ... mmm, que fresqueta...i jo a la meva, trobo al company Francisco...que fas??? Me diu no puc...ehhhh, auuu calla, i tira amunt...collons, no penso en la pujada i tira endavant...per fi, me fa cas, i tota amunt un altre cop...finalment, ha finalitzat ... has guanyat al coco amic, ets un crak!!
Ja quedava la baixada i passar per l'últim pas, una ermita i un tram nou que havien obert... però amb una pujada de 70 mts .. .que déu ni dor...per acabar amb les últimes forces...
En aquest punt, agafo un company del FILIRUN i li dic vinga tirem junts...arribem a meta junts agafats dels més petits, el Joel i el Guillem...mestraleros amb potència!!
Que dir-vos d'una cursa que no ha deixat indiferents a ningú...potser faltava una mica senyalització o alguna cinta de color...però lo cert que no és excusa, el primers culpables nosaltres, els corredors, de vegades anem massa ràpid o no ens fixem!!
Avituallaments de 10...espectaculars, servei (dutxes, piscina, menjar, beguda) de matrícula, voluntaris de 12...i una assistència al corredor de luxe...Patxanguerus "un club diferent"
I què dir dels nostres, els mestraleros...sou els millors, som poquets però ens fem notar.... el mestral avui s'ha mogut i ho ha fet en nota "sol"!!! Jaume AlcarrazJose MedinaÁngel Cruz MorilloConrad Solé AltèsJoan BerenguerJ Ignacio CelonéOriol Chies SirisiDavid Ventura CastelloDavid O'Callaghan FerrerYolanda Torrebadella, Kiko, Núria Barceló Canaldas, Subirats, Ma José, Sergi CastellóJavier Heras HernándezPau Martí NavarroFran Ruiz RodriguezAlvaro Jumilla GonzalezJordi Curià Pascual ...seguint sumant i gaudint!!!
Ara si que sí....no hi ha volta enrera... la propera cursa és la nostra, i que us puc dir...anima'us a que vingueu.... no us la podeu perdre!!
La Vandekames Dos Mil Disset ... les Terres del Mestral us esperem!! !




No hay comentarios:

Publicar un comentario