14 de julio de 2017

CURSA EL REPLÀ- MAIG

Crònica de la 4a prova del Circuit Camp de Tarragona.. "El Replà - Serra de Miramar"
Per començar, voldria felicitar al Joel...que ahir va fer 7 anys...déu meu com creixen aquets petits salvatges!!!
Avui els mestraleros viatjàvem fins a terres de l'Alt Camp, territori de Miramar... punt de sortida el petit municipi del Pla de Santa Maria, una vila situada a l'extrem nord de l'Alt Camp, i on es pot observar una de les belleses romàniques més importants de la província de Tarragona, l'esglèsia de Sant Ramon!!
Els mestraleros, Pau Martí Navarro , Jaume Alcarraz , Yolanda TorrebadellaNuna FlorenceJavier Heras HernándezEduard Moix MartínezOctavi MoixJose MedinaJoan Garcia , David Ventura CastelloDavid O'Callaghan Ferrer , Conrad Solé AltèsJoan Berenguer , Francisco Fran Ruiz Rodriguez Subi i família..uns guerrers implacables allà on van, som pocs, però valents....som gent de pedres, de terreny dur i tècnic, per això, avui feia preveure que ho passariem malament... però està clar, que a dies d'avui tenim un planter que puja fortíssim, i si li sumes els màquines dels veterans, ja és la Rehòstia!!
La cursa ha estat ultra ràpida....mare meva a quina velocitat de surt a dies d'avui!! I això, que avui sol havia pogut dormir 2 hores...però si o sí, no me volia perdre la cursa, m'havien parlat molt bé d'aquesta cursa, bossa corredor excel•lent, ambient boníssim i trams del recorregut per xalar...i així ha estat, un 10!!
Tot i no haver descansat lo suficient, sabia que el recorregut seria molt ràpid i que ho passaria molt malament...com tots, tinc mancances, i les meves són les curses ràpides i amb poc desnivell, i així ha estat, però sembla que avui han començat a donar bons resultats els entrenaments dels últims 2 mesos, no hem d'oblidar que som populars i que ho fem per gaudir...no ho oblidem!!!
I sol començar, fèiem els primers km a 4, i això que anàvem pujant i agafant alçada, però això no hi ha qui ho pari, saludant i xerrant amb alguns companys i amics, m'havía de posar el mono de treball i posar "mode ultra"..
Després d'un inici ràpid i anar passant algunes cares conegudes, Biel Secall Roca, Miquel Beltran, Jordi Esteban ZabalaJoui Mouj Nia ...venien els galgos Manuel Omaña Espinosa i Jose Maria Garcia Lopez de la Ràpita ...fent un tram amb ells fins que el fiera Josep Maria, fiu fiu...vist i no vist...aquest any està molt fort i això és nota!!!
I allí estàvem, amb Manu, un llop incombustible i un cavernícola de l'edat del juràssic...jjjj, que amb pas ferm arribàvem a el Tossal Gros, també conegut com a Tossal Gros de Miramar, una muntanya de 867 metres que es troba entre els municipis de Figuerola del Camp a l'Alt Camp, i el punt més alt de la serra de Miramar, espectacular...boniques vistes i d'on es podia gaudir tota la Serra a Miramar...
En aquest punt, ja anàvem trobant a la gent de la cursa Express...moltes cares conegudes entre elles, donava gràcies poder fer un esport gaudint i alhora fent salut...qui pot demanar més!!! Així dona goig còrrer...tot i què, les cames ja començaven a fer figa, ufff, ara sí que havia d'afluixar el ritme...i és què sí una cosa té el Replà, és que no et dóna temps de respirar i de reposar...has de còrrer i còrrer, i després còrrer!!
Després de crestejar una mica, ejem...tocava la última baixada...i ara sí que va ser terrible, algú havia obert les portes del cel i sortia el nostre amic el sol ...collons el Sr, com apretava.. ..!!!
Quedaven uns 4 km de baixada, i ja s'anava veient el municipi...per dins pensava, quin descans, i és què la veritat que aquestes curses tan ràpides són agòniques...!!!
Ja arribava als carrers del Pla i veia davant meu la Núria Nuria Ribas Recasens...fins l'últim metre lluitant perquè no la pases, i fent un sprint de 100 metres, no m'ha deixat ko !!! Ole ellaaaa...
Per la meva part, 11è i 2:12...quina passada, més bé del que me pensava!
I així acaba una altra cursa del Circuit del Camp de Tarragona, diferent??? Siiiiii, però amb ganes de tornar!!!!
Avituallaments complerts, senyalització de 10, voluntaris atents i una organització de matrícula....els companys, Sergi Serramià FàbregasJordi Ferré AlzúriaJordi Buldo Canela, Carlos...etc...sou collonuts i us heu currat una cursa que té molt futur...segur que li treieu partit a tot aquest entorn!!!
I ara què...la cursa dels Patxanguerus....jjjj, ja l'estic esperant amb ganes...els únics i radicals amics Patxanguerus..., quina sorpresa ens han preparat, jjjjj, quina por me fan!!
Per finalitzar, agraïr a tots/es aquells que feu possible aquestes curses, i sobretot a tots els corredors que veniu, patiu, gaudiu...però sempre amb una rialla!
Per cert, demà obrim les inscripcions a la Vandekames Dos Mil Disset ...la festa de l'estiu, trail en el petit Pirineu...us prometo que la festa esta assegurada...jjjjj, i els recorreguts també!!!
Auuu, a descansar i que continueu gaudint del que ens envolta...tenim un territori que enamora!!
Salut i mestral...tic tac tic tac
www.vandekames.com





No hay comentarios:

Publicar un comentario