14 de julio de 2017

ULTRA I MARATÓ VANDEKAMES 2017 (FEBRER)

Perquè Vandekames Dos Mil Disset ...???
Amor, odi, dolor, alegria, patiment, gaudiment, crispació, estrès, nervis, etc...molts dels qualificatius emprats per cadascú de vosaltres que heu estat aquest cap de setmana al municipi de Vandellòs!!!
La veritat que se'n fa difícil descriure una cursa en la que te sents tan identificat...però ho intentaré:
En primer lloc, donar les gràcies als més de 130 corredors vinguts de diferents llocs de Catalunya, Aragó i València, i com no, sense deixar-m'he a les persones que han vingut des del País Basc, eskerrik asko. Cada cop aportant més color a les nostra zona...corredors experimentats i amb ganes de passar-ho bé...aviat haurem de canviar el nom per, Vandehankak!!!!
Menció especial i amb lletres d'or, als més de 180 voluntaris, per la seva tasca durant tots aquests dies, ha estat bestial la seva dedicació, les hores i hores que han estat a les muntanyes, passant calor, passant fred, impressionant...sempre atents, i que a els corredors no els hi faltes de res...des del primer a l'últim, mil gràcies!!
Un recordatori especial a les families, amics, i companys del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs que van fer un treball de 10, i que sense ells no es podria fer.. i reconèixer què per això es fa Vandekames...son gent molt implicada i durant tot l'any i en especial, aquests dies...fan una feinada que es fa difícil descriure. Sempre al peu de canó....fins i tot, esperant fins l'últim corredor, més de 24 hores desperts, rient, gaudint, xalant de tots els moments... això diu molt d'ells... mil Gràcies!
I com no, a la família del Cexcursionista Serres del Mestral , sol tinc paraules d'elogi per a ells...sou collunuts!!!
També agraïr, la Laia López Aguilà per la màster class que va donar el divendres durant la xerrada, ets la canya...a les fisios, Nuria Quiro, Montse Jardi, i la Marta, que van cuidar al 100% aquelles kames dels corredors, als sanitaris, prtecció Civil, Policia Local, Ajuntament i Àrea d'Esports per facilitar tota la logística, i que fos més fàcil la feina, als col•laboradors i espònsors, que tan ens ajuden, als de la brigada de neteja de camins per fer una feina d'11...Associació de la Masia Castelló, Associació Esmeralda, als de Tivissa, als de Masriudoms, Masboquera, Hospitalet de l'Infant, Pratdip...vaja, a totes aquelles persones que any rera any fan créixer la llegenda de Vandekames!!
La Vandekames és la travessa dels guerrers...i aquesta vegada no ha estat menys, història i cultura, en un entorn salvatge, on uns quants, van poder viure l'experiència de la seva vida!!
Lo viscut aquest cap de setmana, va ser BESTIAL, cansament físic i psicològic, mare meva, es com si hagués fet una ultra...però crec que tots estem més que orgullosos de com ha anat. Ens hem equivocat, siii, perquè sempre és pot millorar, hi ha petites coses que pul•lir siiii, però les pul•lirem... Vandekames, és una família, amics, companys, ja què tots ells fan possible que es gaudeixi, però que també es pateixi...com si fossim nens petits...es fa una gran germanor i un gran ambient!!!
Esperem que l'Ultra i la Marató us hagin agradat i que hagueu apreciat la marevella d'entorn que tenim a les Terres de Mestral, així com també, a la gent dels municipis per on heu passat...uns recorreguts dissenyats des del carinyo, i on el Conrad Solé Altès , va tripular el vaixell com un capità, sempre donant el 200%, per això es fa Vandekames...ets la rehòstia!!
Aquest any, dos recorreguts de pura adrenalina, una Ultra que augmentava en distància i desnivell, finalment, 93 km i 5500 metres positius...per a molts va ser un infern, per a altres, una satisfacció personal...per a un servidor: "la travessa dels guerrers"
I com no, la germana petita, la Marató, 43 km amb un desnivell positiu de 2900 mts.. un circuit divertit, sense molts descansos i amb un terreny molt dur, "el passeig dels Íbers"
Per acabar, m'agradaria agraïr a la meva família, quina paciència que tenen amb mi, hiores i hores fora de casa, i ni muuu, gràcies Mar Salvado i el Joel, i com no, a tots els companys que formen part de Vandekames...un grup de persones que s'han entregat al 200%, per fer una cursa en la què el corredor sigui el protagonista!!
Qui pot demanar més...una cursa diferent en un entorn màgic!!!
Gràcies a tots/es, i recordeu que d'aquí poc tenim un altre viatge, i aquest serà, apassionant, la PORTELLA!!
Karp diem...salut i mestral




No hay comentarios:

Publicar un comentario