12 de junio de 2014

12 Etapa Finalizada!!!

Y solo nos quedan 3!!!!
Marc ya está en Alfarras, y esta noche le han preparado una buena cena su hermano Sergi... así ya se puede.

Os dejo a continuación sus impresiones de la etapa de hoy.







Una altra etapa acabada!!! I akesta es mereix menció especial al company Tomàs Zapata d'Alpicat el qual m'ha acompanyat tota l'etapa fins Almenar... Perquè Almenar us preguntareu??? Pues molt senzill... Al km 76 i quant estavem encarant l'últim tram fins Alfarràs, ens ha caigut una trompa d'aigua k no podiem donar un pas més... La sort nostra k haviem arribat a una catretera secundària lloc on s'aturat un vehicle i ens han baixat fins Alfarràs... En aquell moment hem pensat gràcies a déu, perquè no se k haguès sigut de nosaltres!!! 
Finalx a Alfarràs, li eh comentat al Tomàs k via continuar fins Lleida, i així fer els km's k faltaven!! Pues endavant, i hem agafat el canal de Pinyana fins Lleida... Però finalx ho eh pensat millor i li eh comentat a en Tomàs k a partir d'Almenar ja continuava jo sol, de vegades necessitem estar sols i pensar en les nostres coses i akell era el moment! En Tomàs ho ha entès i li agrait moltíssim l'esforç k havia fet el venir amb bus fins Pont de Suert per fer amb mi l'Etapa!!! I la cervesa k ens hem fet a Cajiga ha estat impressionant.... Akesta la recordarem Tomàs!!!
Ara després de fer 100 k i 2000 positius, estem a casa del meu germanet Sergi Fernandez...
Avui ha estat dur i ràpid ja k eh estat 14 hores...gaudint de la meva terra i dels paisatges per on hem passat... Sslutacions a tots/es i de nou moltes gràcies per les vostres mostres de suport!!! Ja sol keden 3 dies i aviat us podré donar les gràcies personalment!!











4 comentarios:

  1. Ànims Marc! Ja quasi ho tens! Son molt xules le fotos. Gaudeix dels paissatges de la teva terra.
    Molts records de tots.
    Maria

    ResponderEliminar
  2. Vinga Marc, que aixo quasi esta, descansa força hi ha per alts ultims quilometres campio!!!!
    Molta força desde les borges, per cert quina bona pinta el sopar, com te cuida el Sergi.
    Animsssss

    ResponderEliminar
  3. Solo quedan 3, es increible lo que ya has conseguido, eres unico Mark.....demuestras gran fortaleza fisica y mental.....GRANDE y SALVAJE.....de casta le viene al galgo

    ResponderEliminar
  4. Vamos Marc.....¡¡¡que ya lo tienes!! Mucho ánimo y fuerza para lo poquito que te queda!!

    ResponderEliminar