9 de junio de 2014

Fantástico fin de semana!!!

Marc ya está en su salsa, aunque no tendrá mucho tiempo de disfrutarlo.
Hemos llegado a los pirineos y estamos inmersos de pleno recorrido montañero.

Comencemos por el sábado, cuya etapa transcurría entre Jonquera y Setcases. Os dejo las impresiones de Marc.

Recorregut dur, molt bosc i ple de natura, el peu esquerra comença a donar molts problemes, inflamacio externa del genoll!!! Avui m'ha assistit en Josep Coromina i Marc Gorot... Gràcies companys per la ruta un plaer compartir varis moments amb vosaltres!!!
La ruta dura i complicada pel desnivell...a mitad de ruta ja ascendia a 3000 positius i més quant fas alguna part k no toca...

Els trak's k de vegades es pengen al Wikiloc... S'han de comprobar molt bé o passen coses com ens ha passat avui, k he passat dues vegades per Molló!! Finalx un altre dia fet...encara k a última hora pensava k no ho explicaria!! Un entrebanc molt feixuc, un esbarzer m'ha tingut retingut 1/2 hora, sense poder sortir, després de caure per un "terraple"!!
Acollonit x k se'n tirava la nit a sobre, mirava el trak i hem deia k esta 300 mts x sora de la senda... Finalx amb els pals he començat a fer força i trencar totes les branques.. A les 21:45 hores quasi fosc he pogut sortir i retornar a la senda del GR 11!!! Uffff, de kina me salvat companys...i no ho dic de conya, la cosa era seria!
I ara, unasorpresa inesperada, la meva dona Mar, el Joel, i els sogres es troben amb mi a Setcases!!! A disfrutar s'ha dit!! Salutació a tots!!!

Y ayer domingo, Setcases Puigerdá

Fantàstic dia el d'avui...ahir vaig rebre la visita de Mar, el meu salvatge Joel i els avis...avui era diferent als altres dies, els tenia a ells i això m'ha donat la suficient energia x encarar el dia, i mës sabent el k m'esperava, Setcases a Puigcerdà... Quasi res! Finalment han sortit 57 km i 3600 positius... I tot els problemes tibials, isquios i diverses inflamacions, hem pogut acabar l'etapa amb menys del k hem pensaba 11 hores!!!
























7 comentarios:

  1. Es nota que estas en la teva "salsa"!
    I la "maratina" segur que et porta sort!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Vamos Marc.....a disfrutar del Pirineo y a seguir restando!!!!

    ResponderEliminar
  3. Miguel, paqui, marc i lucia9 de junio de 2014, 19:10

    Anim marc, que ja estas a la meitat del teu gran repte. Ets un crak i estem segurs que ho aconseguiras. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Força i endevant Marc que ja tens bona part de la feina feta. Sóc el del Banc dels Aliments que et va anar a rebre a Begur, fa ja uns dies. No fagis cas de les inflamacions, tendinitis, isquiotibials i totes les demés paraulotes que ens expliques. Si et tornes a caure per un terraplé crida ben fort un "mecagoendeu" que no et sentirà ningú i torna a aixecar-te i a seguir el camí.
    Espero que arribis bé i sense perdre gaire pes al final del teu recorregut.
    Pere Marzábal

    ResponderEliminar
  5. Ep !!! REcords per en Josep, i que et segueixi cuidant com si fos la teva mare....
    Pere

    ResponderEliminar
  6. Molta força company!!!!!
    Ets una gran persona, amb aquet repte tant solidari
    Goo!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Molta força company!!!!!
    Ets una gran persona, amb aquet repte tant solidari
    Goo!!!!!

    ResponderEliminar