15 de junio de 2014

14 Etapa finalizada y última etapa en curso!!

Marc ya esta de camino a Hospitalet, hace una hora salía de Roquetes y esta tarde le tendremos en la linea de meta!!!BRAVO MARC!!!

Pero antes de nada, recordar la etapa de ayer, dura, muy dura debido sobre todo al calor que tuvo que soportar. Os dejo sus impresiones a continuación.

"66 km d'asfalt passant per la Via Verda...Ascó, Mora d'Ebre, Benissanet, Mirabet, Benifallet, Xerta, Aldover, Jesús i Roquetes... I acompanyament fins el pavelló de Roquetes pel Club de Roquetes...excepcional rebuda de la gent de Roquetes, i moltes gràcies per les mostres de suport d'aquest poble ja k han estat super atents en tot moment!! I x cert, m'han comentat k la recollida d'aliments ha anat molt bé!!! Avui he estat acompanyat durant tot el trajecte pel company de Tivissa, Oscar Grinyó i l'última part del recorregut pel company J Ignacio... Gràcies a ells per estar al meu costat, ja k avui ha estat un dia molt dur, per la calor un cop més i per l'asfalt k ha estat present durant tot el recorregut!!! Gràcies a tots i demà per fi arribem a Hospitalet de l'Infant, punt i final d'aquesta gran aventura k he viscut amb el meu company de fàtigues Josep Gavira, gran home, millor persona!!!!!"











1 comentario:

  1. Enhorabona Company!! Teníem gairebé a tot el Club a la Nocturna Fredes-Paüls però els que hi eren a casa s' han mobilitzat per estar al teu costat. La gesta t' honra i que menys... Felicitats Campió.

    ResponderEliminar