11 de junio de 2014

Marc ya esta en Espot!! 10 etapa finalizada!!

Pues ya son 10 etapas y tan solo quedan 5 para cumplir el reto. 
Hoy, debido a que ayer se vio obligado a para en Ordino, tocaba terminar la etapa 9 y toda la etapa de hoy, vamos que se puede decir que ha sido la etapa reina de la volta.

Os dejo las impresiones de Marc después de llegar a Espot.

Hemos llego a Espot!! Ufff, una tortura d'etapa, Sortint del Coll d'Ordino on vam tenir de parar x motius de mal temps! Finalment de Puigcerdà al Coll d'Ordino, l'etapa de 57 km amb 4000 positius.. Passant per varis refugis, entre elsmes importants Ref Malniu, des d'aki a Encamp 4 refugis més...tots per sobre de 2000 mts... Impressionants valls i recorregut, molt recomanable per la pràctica del senderisme i Btt!!! I ina última pujada d'Encamp al Coll d'Ordino 5 km bestials!!! Kina pujada, per acabar de treure les últimes forces k tenia!!
Pel k fa a l'etapa d'avui, susto i drl gros, quant arribant al Refugi de Comapedrosa, un bomber d'alta muntanya ens ha comentat k no podia passar, k hi havia hagut una allau a la part del Coll de la Baiau!!! Quant x fi he pogut passar mate meva... Hi havia neu per parar un tren i ki ha estat a la muntanya k sap de k parlo!! Sense crampons i passant poc a poc, amb molt de compte, fins k he patit un ensurt, monment en k he tornat a veure la mateixa imatge k l'altre dia!!!! Resant per k m'atures i k no hem fes mes ferides... Estic nafrat x tots costats!!! Però ja estem a Espot i això continua!!! Gràcies a tots companys, ekip, amics, familia..i en especial a la Mar i el salvatget k hem donen la força suficient x continuar com tots els vostres msm de suport!!


Y a continuación tres videos y unas cuantas fotos de la 10 jornada.
















4 comentarios:

  1. Vinga Marc, molta força per acabar aquesta volta que segur aconseguiràs però ves amb compte!!!
    desde les Borges te donem tot el nostre suport i anims
    Força Campió!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Ei estàs fet eun Bou!!
    Vinga que ja queda molt poquet.
    Cada dia miro el blog. Estic convençut que compliràs el teu somni.
    Molts Ànims!!

    Mallo.

    ResponderEliminar
  3. Hola Marc,
    Penso, que aquest es realment un projecte admirable. Tant, de superació personal, com d'orgull i estimació per la nostra terra.

    Endavant que ja queda poc!
    No deixis de caminar!

    Molts ànims per a tu i el teu equip!
    Salutacions, des del Nord d'holanda!

    Laia.

    ResponderEliminar
  4. Fes el favor d'acavar i no fasis com jo!!! o sigue que espavil que has de ser el primer. Anims!!

    ResponderEliminar