24 de julio de 2018

CÒRRER PELS CAMINS DE LA LLIBERTAT!!

01/05/2018

Crònica: "Córrer pels camins de la llibertat"
Molts de vosaltres sabeu que sóc home de poques paraules 😘😘 i aquest cop també ho seré... sol puc dir: Gràcies!!
Un cap de setmana espectacular...moments emotius, km's per viure i camins per recordar!!!
Mil gràcies a totes aquelles persones que ho van fer possible....tots amb el mateix objectiu, un clam clar i directe: "LLIBERTAT"!!!
Era igual d'on vinguessis, si del Sud o del Nord...si eres independentista o unionista...de dretes o d'esquerres...lo important era poder expressar-se lliurement...i així va ser...més de 1500 persones van participar en una marxa per la llibertat!!
Tot va començar des de l'extrem Sud de les Terres de l'Ebre...les Cases d'Alcanar, un lloc idil•lic...i des d'on va començar una de les aventures més espectaculars que he viscut!!!
Una aventura que va passar per més de 20 municipis...i amb un final de somni, la muntanya màgica, Montserrat!!!
Uns Voluntaris que ens van cuidar, mimar, encoratjar...com si fossim uns autèntics guerrers...és feia difícil agraïr tot el suport rebut, associacions, col•lectius, clubs, comitès, etc.
Ens van tractar com si fossim un més, uns paratges increïbles....aquí teniu el nostre pas: Cases Alcanar, La Ràpita, Amposta, Tortosa, Roquetes, Alcover, Xerta, Benifallet, Rasquera, Tivissa, Vandellòs, Pratdip, Mont-roig del Camp, Vilanova Escornalbou, Riudecanyes, Riudecols, Alforja, Montbrió, Vinyols i els Arca, Riudoms, Reus, Vilallonga, La Massó, Vallmoll, Alió, Puigpelat, Santes Creus, St Joan Mediona, Capellades, El Bruc, Collbató i Montserrat!!
Avituallaments de "10", xocolatada popular, vermut, pastissos, pasta...tot això i molt més al llarg de tot el recorregut!!!
Famílies senceres que gaudien d'uns camins plens d'alegria i felicitat ...municipis que vestien de groc amb una sola paraula: "LLIBERTAT"!!!
Recordaré cada instant i intentaré de gaudir-ho al màxim...són molts moments els viscuts, tants com més de 140 km, històries compartides amb els companys que t'anaves trobant pels camins...instants màgics que els corredors i caminadors anàven sumant els "km's per la llibertat"!
L'últim dia...arribant a Collbató, les condicions meteorològiques no van permetre que molts corredors arribessin a Montserrat...i és per això, que els "Camins per la llibertat" continuaran caminant amb pas ferm...!!!!
Un record per aquelles persones que en aquests moments viuen sense les seves persones més estimades... Diàleg per recordar que les persones no poden perdre mai la llibertat d'expressió!!!
Karpe diem...gaudiu el present sense oblidar el passat!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario