24 de julio de 2018

TRAIL BARRANCO DE HORCAJUELO!!! AÑON

22/04/2018

Crònica: " Trail del Barranco de Horcajuelo"
Després d'una setmana intensa, i preparant a ritmes frenètics el que serà la marxa més gran de les nostres terres: "els Camins per la llibertat"...
Tocava agafar maletes i marxar amb la família a fer una marató a terres aragoneses...concretament, al poble de Añon del Moncayo...un poble de tan sols 100 habitants!!!
Aquesta vegada tocava tornar la visita als amics aragonesos del "Reto 24 horas NON STOP Moncayo"...un dia esplèndid, recordant el viscut fa 8 mesos amb una gent fantàstica!!!
Amb regals inclosos....gracias Paul Sanchez , un detalle que emociona!!!! Gracias trail Zaragoza!!
Tots ens reuniem a la cursa del nostre amic Agustin Vega ...una cursa top, amb bon ambient, voluntaris de 10 i un recorregut que per la gent que comença és ideal... Agustin i el seu grup de Añon, ha fet d'aquesta cursa una de les més conegudes de la zona d'Aragó, 500 participants!!
Una cursa de 43 km i 2100 +...molt corredora...vaja el que no m'agrada a mí 😂😂😂, i per més Inri, gens tècnica...això sí, per qui busqui una marató per iniciar-se....aquesta és ideal!!!
Després d'una setmana de bòlid, descansant molt poc i fent Trencacims la setmana passada, arribava amb ganes de saludar als compis i fer un entreno de qualitat per una zona que no coneixia...al final l'entreno suauuuuu
Però com allò que diem de vegades, quant et poses un dorsal...kames ajudeu-m'he...els primers 17 km rapidíssims..."però que està passant"...la gent de davant anava a 200 p/h...no m'ho creia...preguntant a la gent dels avituallaments, quant comença la pujada dura😂😂😂, mare meva, pistes i pistes llargues i pujades corredores ....arribava als colls corrent, quin mal les potes, l'esforç començava a passar factura...i el Km's encara més!!
A falta de 15 km...el compi Fernando Fernandez , agafa ritme de reactor.....adéu...i jo sense poder córrer molt agafo ritme de "tractor dièsel"...enfil•lem l'última pujada, una pala que feia treure l'al•lè, 600+...me deia a mi mateix, ara o mai, 😂😂😂😂, llavors vaig pensar, "mai"....internament pensava, Marc descansa més i tinguis paciència....i així ho vaig fer, pim pam pim pam...i amunt, en aquest punt me passen 4 persones, sense fer molts esforços...i arribant al punt més alt, amb ganes de respirar i gaudir....en aquest punt, un últim avituallament, i 6 km de baixada per mig d'un bosc i una pista fent zig zag....ja ho tenia!°°
Baixant me passen 2 persones més, quin desastre...i preguntant-me si quedava molt,...el cap ja no funcionava, i les kames menys.... el cap estava "out" i pensant en altres coses...!!!
Un consell, si no descanseu bé i esteu pensant en altres coses, no correu...no aconseguireu res ....tot i això, l'aprenentatge és constant i mai ho sabem tot!!!
Finalment, 5 hores 7 min...43 km....14 general...no està mal, però podia haver estat millor!!!
Després un dinar a base "potaje" i foto de grup....un cap de setmana intens i dur....però de tot s'apren!@!
Aquesta cursa va dedicada pel meu petit, que dissabte va marcar 3 golasossss, i per tots aquells populars que penseu que les curses us han donat la llibertat i desconnexió....i sobretot, per la gent que sent la muntanya com un silenci gaudint de la família i dels amics!@!@
El camí és llarg i seguim somiant pels qui no poden!!! Continueu gaudint del present sense oblidar el passant!
Salut i mestral

No hay comentarios:

Publicar un comentario