24 de julio de 2018

MARATÓ PER RELLEUS A VINYOLS I ELS ARCS

10/09/2017

Crònica: "Vinyols i els Arcs , marató x relleus"
Un any més anàvem al municipi de Vinyols i els Arcs per fer la Marató x Relleus, 😣😣😣😣això volia dir tornar a treure el calçat d'asfalt del bagul dels records...el repte era còrrer x asfalt sense patir massa...😂😂😂😂
Els Mestraleros un cop més aconseguiem reunir 2 equips, un MIXTE, 3 nois i 3 noies, mentre que l'altre el formàvem 5 nois i una noia ...tot un èxit per un club, que sol fa muntanya...tota una proesa pels mestraleros!
Donar les gràcies a 4 membres d'altres clubs que ens donàven suport per completar els equips... Reyes Valero Exposito , Jose Hernandez Pardo, Assum, Carles Adell !
Tot va començar a full, com van sent habitual en aquestes curses, i més quant es corre per asfalt, la gent sembla que tingui un cohet al cul!!
Després de saludar a molts companys i amics, ens posem a gaudir de l'esdeveniment, a les 17:10 hores es dóna tret de sortida, i mare meva com passen per la línia de relleus...els dos equips mestraleros a bon ritme i agafant un ritme constant, de tots es present que això és molt dur i cadascú agafa el seu ritme!!
Van passant els relleus, companys i cada cop s'aproxima més el meu...ufff, quins nervis, estava acollonit, i això que sol havia de fer 4,5 km...3 voltes en un circuit que ja me coneixia, però estava com un flam...com si fos una marató de muntanya volia fer-ho bé i deixar als mestraleros el més amunt possible!!!
Després de 2 hores i 50 minuts, s'aproxima el meu relleu...i quina sorpresa, els dos equips sol separats de 20", 😂😂😂!!! Mare meva, pujava la temperatura de la competició, qui guanyaria, nooooo, l'altre relleu era per la gran Nuna Florence, una campiona, i sabia que me costaria agafar-la, està acostumada a fer asfalt i es una competidora excepcional!!
Ja era l'hora...ara tocava donar el callo, la Núria surt a 100 p/h...fent un relleu rapidíssim! Al cap de 25" arriba el Jose Medina, me passa el relleu i au, a còrrer s'ha dit!!
Després de fer la primera volta i d'exprimir-me al màxim😥😥, aconsegueixo agafar la Núria a la sortida de la segona volta...ara era qüestió d'aguantar i seguir amb el mateix ritme...aconseguim avançar 8 equips més i afrontem l'últim volta a un bon ritme....mare meva que dur és això de l'asfalt!!!
Finalment, la millor alegria, acabar els 2 relleus junts, una entrada de somni amb els 12 components arribant a meta, no podia ser una altra manera.. deixem passar a la Núria al davant, s'ho mereix, és una fora de sèrie, hi hfe més feia el seu aniversari!!!!
Al final, ho celebràvem per partida doble, l'aniversari de la Núria, i quedant 2ns de la general Mixtes!!!!
Aquests dies es recorden, no cal que siguin grans corredors, grans proves, grans distàncies, de vegades amb molt poc, gaudim al màxim fent el que més ens agrada!!
Gràcies a Vinyols i els Arcs, per celabrar aquests tipus d'actes....família, amics, companys...un gran dia, una gran festa!!!
Si encara ens aguanten les kames hi tornarem!!!
No deixeu de gaudir....Salut i mestral!

No hay comentarios:

Publicar un comentario