24 de julio de 2018

CRÒNICA DE LA MARATÓ DEL PRIORAT (LA FESTA)

15/10/2017

Crònica: "la Marató del Priorat "
El 3r any que viatjava a terres del "Prioratus", i aquest any no era per competir, sinó per passar una bona estona amb els companys "Mestralentus"...mare meva, la que hem liat!
Història, creences, esport, oci, i bacanals,...😅😅😅 avui els romans han conquerit el Priorato....retornant als temps dels nostres avantpassats, avui els "Mestralentus" hem ensenyat que també podem conquerir terres de vinyes!!!
Avui els km's, eren números romans i hem aconseguit fer els XXI més llargs de la nostra vida....quin desmadre, no pensava pas, que els romans podien tardar tan en fer-los, "AVE LENTUS"!!
Crec que no havia fet uns XXI km tan divertits...hem tardat 4 hores i 1/4...😅😅😅, però quins km's...els Romans han conquerit el Priorato...i crec que no hem deixat a ningú sense una "Fotux"!!!
Avituallaments de luxe, ambient increïble, una organització de 12... un grup de música en directe "es-pec-ta-cu-lar", Batucada de cine....i com no, donar les gràcies als voluntaris, que han aguntat les 1000 i una, sou la canya!!
Per altres edicions, haurem de mirar de fer una disfressa a l'alçada, aquest cop la cosa, tot i estar renyida, hem aconseguit el primer premi compartit amb un altre grup...l'any vinent, intentarem sorprendre!!!!
I per últim, felicitar als nostres "alma màter" Joan Berenguer i Conrad Solé Altès ... heu sigut els nostres herois conquerint la Gal•lia del Priorato...sou molt grans, me trec el barret! A partir d'avui, sereu el meu guia!!!
I com no, agraïr un cop més la visita dels meus amics, Elena Calvillo Arteaga, Mikel, Marta Oteiza i Eneko ....Eskerrik asko por ser como sois!!! Ahora os espero para la UT Llastres!!!!
Ave Mestralentus

No hay comentarios:

Publicar un comentario