24 de julio de 2018

REUS-PRADES-REUS (TRAIL)

11/06/2018

Crònica: "Reus-Prades-Reus"
Després de 2 mesos sense posar-m'he un dorsal al pit...m'apuntava a la cursa Reus-Prades-Reus, necessitava fer alguna cosa abans d'endinsar-me als Pirineus....ufff, si ho arribo a saber!!!😨😨😨
Tot i no tenir molt desnivell, era aprop de casa i tenia a la família al costat...un ingredient importantíssim per un servidor!!
Aquest cop, no sortia a competir, sabia que havia d'agafar km's i el "gusanillo" de la competició, factor important per afrontar els pròxims reptes...i la satisfacció personal, d'afrontar aquest repte amb una gran persona, l' Anton Boque Riart !!!!
Ell no arribava amb molts km's, però també sabia que aguantaria el ritme...és un tio fort i curtit en "mil batalles"...sempre és queixa, però no es rendeix fàcilment, " un senglar de cap a peus"!!!
No era un simple repte, aquest cop havíem d'acabar per aquelles persones que no podíen ser-hi...la motivació era doble, i la satisfacció molt més gran!!!
Una cursa molt ràpida, de principi a fi, on pots correr tot el recorregut, vaja, una cursa on les kames pateixen molt....però també el tipus de cursa on pots veure en quin moment et trobes...😂😂😂ara al 70%!!!!
Després de fer vàries sortides durant la setmana, i acumulant km's, arribava amb ganes....i sabia que me costaria molt fer el segon tram, collons, si ho arribo a saber...els últims km's són 😨😨😨, vaja, de Vilaplana fins Reus, el recorregut és terriblement lleig...i és aquí on veus la gent asfaltera que et va passant....😂😂😂
Tot i això, i gràcies a l'ajuda de l'Anton, vam poder passar aquest tram de recorregut molt millor del que hem pensava...al final vam arribar a Reus parant el temps amb 5 hores 46 min...un temps bastant bo, veient tot el que havíem passat!!!
Una cursa que no serà recordada pel seu recorregut, però si que serà recordada per tot el viscut durant aquest....pluja, camins de sorra, el pi mil•lenari, la baixada de les tosques, la cervesa 😂😂😂😂, i l'arribada....gràcies Anton per tot el viscut!!
Rafael Navarro Lopez aquesta cursa va per tu...segueix lluitant guerrer!!!
Recordeu que també hi ha obertes inscripcions de la Vandekames ....una de les proves més espectaculars de l'estiu!!!
www.vandekames.com
#vandekames
#phquirogel
#utllastres
#maratodelpriorat
Seguiu gaudint el present sense oblidar el passat!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario